Informatie

Lidmaatschap

Voordat je lid wordt van onze verenging mag je eerst 3 keer komen kijken als proef. Daarna mag je beslissen of je wil blijven. Ben je enthousiast geworden en wil je blijven dan krijg je van de leiding van je speltak een aanmeldformulier.

Je kind mag 3 keer gratis meedoen. Daarna bepaal je of je kind lid wordt en schrijf je jouw kind in via de button hieronder. Je ontvangt daarvoor per mail een contributiebrief.

Bestuur

De leden van het bestuur van Scouting Ragay Redoz Harderwijk.

Voorzitter: Cees Versluis
Penningmeester: Arie-Jan Cornelissen
Secretaris: Arnold Priester
Spelprogramma en Interne communicatie: “Vacature”
Verhuur: Dennis Elsenaar
Beheer en Onderhoud: Sander Kroon
PR en Communicatie: Annemerel Peeters
Praktijkbegeleiding en Vertrouwenspersoon: Annette Olde Engberink en Inge Overwijk

Contact

Adres
Scouting Ragay Redoz
Terrein: de Veldhorst
Strokelweg 4
3847 LR Harderwijk

Voor telefonische bereikbaarheid van leiding en bestuur klik hier onder.

Contributie

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen op Scouting kunnen en daarom houden we de contributie laag. Wij kunnen de contributie laag houden door de inkomsten uit de verhuur van onze gebouwen en het terrein.

De contributie voor de Bevers is € 10,75 per maand en voor de oudere speltakken € 19,50 per maand. De contributie geldt voor de maanden oktober tot en met juli, dus in de maanden augustus en september betaal je geen contributie.

Deze contributiebedragen zijn inclusief een groot deel van de kosten voor het zomerkamp. Voor weekendkampjes en het zomerkamp is een bijdrage verschuldigd van € 3,00 per persoon per nacht.

Scoutfit

Leden van Scouting zijn herkenbaar aan de scoutfit. Het is een middel om de eenheid te tonen, net als bijvoorbeeld bij voetbal. De scoutfit laat ook zien dat je bij Scouting hoort.
Alle leden van Scouting Ragay Redoz dragen bij de scoutfit een oranje das met een embleem van de opgaande zon. We dragen verder een blauwe spijkerbroek en soms een pet of baret. De kleur van de blouse verschilt per speltak. Een scoutfit moet je zelf aanschaffen.

Verzekeringen

Onze vereniging heeft een aantal aanvullende verzekeringen afgesloten voor onze leden, voor ongevallen tijdens opkomsten en op weg naar en van de opkomsten. Ook is er een aanvullende verzekering voor motorvoertuigen die gebruikt worden tijdens de opkomsten, bijvoorbeeld van ouders die kinderen brengen naar zomerkampen.