Kom een keertje kijken

Wil je een keer komen kijken?

Je bent van harte welkom! Je mag drie keer komen kijken voor niets. Vul dit formulier in en wij berichten je wanneer het het beste uitkomt.

Zorg dat je in kleren komt die vuil mogen worden en buiten de zomer met jas en warme kleding komt. We doen namelijk heel veel buiten!

[[[["field21","equal_to","Jongen"]],[["show_fields","field19"]],"and"],[[["field21","equal_to","Meisje"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field19","contains","Bevers"],["field20","contains","Bevers"]],[["email_to",null,"bevers@ragayredoz.nl"]],"or"],[[["field19","contains","Welpen"]],[["email_to",null,"ragayredoz_welpen@hotmail.com"]],"or"],[[["field20","contains","Esta's"]],[["email_to",null,"estas@ragayredoz.nl"]],"or"],[[["field19","contains","Verkenners"]],[["email_to",null,"verkenners@ragayredoz.nl"]],"and"],[[["field20","contains","Padvindsters"]],[["email_to",null,"padvindsters@ragayredoz.nl"]],"and"],[[["field19","contains","Explorers"],["field20",null,"Explorers"]],[["email_to",null,"explorers@ragayredoz.nl"]],"or"]]
1
Kom een keertje meedoen!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder