Nieuws

 

Scouting Ragay Redoz

Scouting Ragay Redoz is de oudste groep uit onze regio en bestaat al sinds 1919. Toen richtte Louis Ragay in Harderwijk een Padvindersgroep op, die later zijn naam kreeg. Deze groep bestond alleen uit Verkenners (jongens). Later ontstond er ook een meisjesgroep en deze groep kreeg de naam Redoz, wat staat voor Recht Door Zee. Jarenlang hebben deze groepen naast elkaar bestaan, maar in 1978 is besloten om er één groep van te maken en hielden de Ragay-groep en de Redoz-groep op te bestaan en ontstond Scouting Ragay Redoz. Wij houden onze opkomsten op Scoutingcentrum De Veldhorst. Dit is een groot Veluws bosterrein van ca. 3,5 hectare aan de rand van Harderwijk. De Veldhorst biedt volop ruimte voor onze activiteiten en kampen in een natuurlijke en actieve omgeving.
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdinsdag, oktober 5th, 2021 at 7:18pm
Rabo ClubSupport. We doen weer mee. Vergeet u niet op ons te stemmen!!
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdonderdag, september 23rd, 2021 at 10:52am
Ook wij zijn super blij dit jaar weer mee te kunnen doen aan de Jotihunt!!
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdinsdag, maart 9th, 2021 at 6:49pm
Dit jaar helaas geen collecte deur aan deur. In plaats daarvan doen we het online. Draag jij je steentje ook bij?
Onze mobiele collecte is van start. Fijn als je helpt met collecteren. 50% van de opbrengst is voor onze clubkas. Heel veel succes! Klik hier https://mii.io/c/jantje-beton-collecte-2?p=43144379 en start met collecteren.
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozzaterdag, januari 9th, 2021 at 5:47pm
Januari is aangebroken, het begint weer goed koud te worden, dat kan maar één ding betekenen: tijd voor erwtensoep!
Zoals ieder jaar gaan de Explorers van Scouting Ragay Redoz weer erwtensoep en pompoensoep verkopen om hun zomerkamp te bekostigen. Wil jij deze winter lekkere soep eten? En gun jij de Explorers een fantastisch zomerkamp? Bestel dan nu alvast je soep! Voor slechts 4 euro per liter krijg jij die heerlijke, zelfgemaakte erwtensoep of pompoensoep.

Reserveer jouw liters door via het onderstaande rekeningnummer geld over te maken. Vermeld je naam hierbij. Stuur daarnaast een berichtje naar Sanne Wortman(06-23583208) om te laten weten hoeveel liter je van welke soort soep wil, erwten of pompoen. Geef ook gelijk door of je het komt ophalen of dat het gebracht moet worden.
Eind januari gaan wij alle soep maken en 30 januari kun je het op komen halen, of komen wij het langsbrengen. Ophalen kan vanaf 11:00 op 30 januari op Scouting Ragay Redoz, Strokelweg 4, 3847 LR Harderwijk.

Gun die Explorers een mooi zomerkamp, en gun jezelf die lekkere soep!

Rekeningnummer: NL13 RABO 0127 4323 10 t.n.v. Explorers Ragay Redoz
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozwoensdag, oktober 14th, 2020 at 12:43pm
Wij doen ook weer mee 😀. Heeft u al op ons gestemd ?? Dit kan nog tot 25 oktober !!
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozzaterdag, oktober 3rd, 2020 at 11:11am
De werkstam is weer goed bezig!! Er komt een mooi terras om ons nieuwe gebouw. Dit word zo gaaf 😀