Nieuws

 

Scouting Ragay Redoz

Scouting Ragay Redoz is de oudste groep uit onze regio en bestaat al sinds 1919. Toen richtte Louis Ragay in Harderwijk een Padvindersgroep op, die later zijn naam kreeg. Deze groep bestond alleen uit Verkenners (jongens). Later ontstond er ook een meisjesgroep en deze groep kreeg de naam Redoz, wat staat voor Recht Door Zee. Jarenlang hebben deze groepen naast elkaar bestaan, maar in 1978 is besloten om er één groep van te maken en hielden de Ragay-groep en de Redoz-groep op te bestaan en ontstond Scouting Ragay Redoz. Wij houden onze opkomsten op Scoutingcentrum De Veldhorst. Dit is een groot Veluws bosterrein van ca. 3,5 hectare aan de rand van Harderwijk. De Veldhorst biedt volop ruimte voor onze activiteiten en kampen in een natuurlijke en actieve omgeving.
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redoz is in Harderwijk.zondag, maart 12th, 2023 at 11:35am
Harderwijk
Stop nooit met spelen en help Ragay Redoz en Jantje beton.

50% van de opbrengst is voor mijn eigen clubkas. 50% is voor projecten van Jantje Beton. Met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. 3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Daar doen wij iets aan.

Doneren kan via onze eigen pagina: https://jantjebeton.digicollect.nl/scouting-ragay-redoz-harderwijk

Link ook in de bio
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozvrijdag, november 18th, 2022 at 8:53am
Een vreugdevolle dag!

Onlangs ontvingen we als Scouting Ragay-Redoz een feestelijk bericht. Vanuit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds kwam de toezegging van een bijdrage voor het verduurzamen van het oudste van onze drie clubgebouwen. 

Elke zaterdag ontvangen we meer dan 100 kinderen die, samen met een onze groep enthousiaste leiding, met veel plezier gebruik maken van ons terrein en de clubgebouwen. De clubgebouwen hebben we de afgelopen jaren verduurzaamd. We wekken eigen energie op met zonnepanelen, we verwarmen de gebouwen volledig gasloos en twee van de drie gebouwen zijn goed geïsoleerd. 

Bij het oudste gebouw ontbreekt het nog aan goede isolatie. De bijdrage van € 7.500,- van het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds heeft het voor ons mogelijk gemaakt om te investeren in een nieuw, goed geïsoleerd dak. 

Het Stimuleringsfonds steunt activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Hierbij ligt de focus op vijf (maatschappelijke) thema’s: financieel gezond leven, duurzaam wonen, duurzaam ondernemen, banking 4 food, en de energietransitie. Ons verzoek valt binnen het energietransitie en draagt bij aan het verder verduurzamen van onze vereniging. 

Donderdag 10 november 2022 overhandigde Arthur Woensdregt, directeur Rabobank Randmeren, de cheque aan Scouting Ragay Redoz. Dit uiteraard staande voor het clubgebouw, dat inmiddels van het nieuwe geïsoleerde dak is voorzien! De grootste winnaars zijn natuurlijk de jeugdleden en onze leiding die er de komende winter warmpjes bij kunnen zitten op een duurzame manier.

Op de foto v.l.n.r. Christiaan Couperus (penningmeester), Arthur Woensdregt (directeur Rabobank Randmeren), Cees Versluis (voorzitter)
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdinsdag, oktober 5th, 2021 at 7:18pm
Rabo ClubSupport. We doen weer mee. Vergeet u niet op ons te stemmen!!
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdonderdag, september 23rd, 2021 at 10:52am
Ook wij zijn super blij dit jaar weer mee te kunnen doen aan de Jotihunt!!
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozdinsdag, maart 9th, 2021 at 6:49pm
Dit jaar helaas geen collecte deur aan deur. In plaats daarvan doen we het online. Draag jij je steentje ook bij?
Onze mobiele collecte is van start. Fijn als je helpt met collecteren. 50% van de opbrengst is voor onze clubkas. Heel veel succes! Klik hier https://mii.io/c/jantje-beton-collecte-2?p=43144379 en start met collecteren.
Scouting Ragay Redoz
Scouting Ragay Redozzaterdag, januari 9th, 2021 at 5:47pm
Januari is aangebroken, het begint weer goed koud te worden, dat kan maar één ding betekenen: tijd voor erwtensoep!
Zoals ieder jaar gaan de Explorers van Scouting Ragay Redoz weer erwtensoep en pompoensoep verkopen om hun zomerkamp te bekostigen. Wil jij deze winter lekkere soep eten? En gun jij de Explorers een fantastisch zomerkamp? Bestel dan nu alvast je soep! Voor slechts 4 euro per liter krijg jij die heerlijke, zelfgemaakte erwtensoep of pompoensoep.

Reserveer jouw liters door via het onderstaande rekeningnummer geld over te maken. Vermeld je naam hierbij. Stuur daarnaast een berichtje naar Sanne Wortman(06-23583208) om te laten weten hoeveel liter je van welke soort soep wil, erwten of pompoen. Geef ook gelijk door of je het komt ophalen of dat het gebracht moet worden.
Eind januari gaan wij alle soep maken en 30 januari kun je het op komen halen, of komen wij het langsbrengen. Ophalen kan vanaf 11:00 op 30 januari op Scouting Ragay Redoz, Strokelweg 4, 3847 LR Harderwijk.

Gun die Explorers een mooi zomerkamp, en gun jezelf die lekkere soep!

Rekeningnummer: NL13 RABO 0127 4323 10 t.n.v. Explorers Ragay Redoz